News

Van af de 1 januari 2016 dienstencheques zijn regionalisering. Bankrekening van SODEXO voor bestelling dienstencheques veranderd. Voor meer informatie wij raden u lezen volgende artikel plaats (klik hier)

Diensten

schoonmaken
Tijdens het eerste bezoek, samen met de door ons gestuurde huishoudelijke hulp stelt u eisen en prioriteiten voor het schoonmaken vast. Vertrouw op onze medewerkers die veel ervaring en motivatie hebben om uw problemen op te lossen.
het wassen van ramen
Droomt u dat de zonnestralen de kamer door een schoon glas verlichte, maar u geen tijd hebt om de glazen te wassen? Vraag dan ons om hulp. Het glazenwassen is één van onze specialiteiten.
strijken
Wilt u graag in de kast perfect gestreken kleding hebben maar u hebt niet te veel tij om dat te doen? Bij het bepalen van de omvang van de taken van uw huishoudelijke hulp zet dat maar op de lijst. Hij/zij zal voor de rest zorgen.
boodschappen doen
Het boodschappendoen is zeker niet voor iedereen. Als u ervan niet houdt, geen auto heeft,of gewoon uw tijd op andere manier wilt doorbrengen dan in een rijtje in een winkel wachten, dan hebben wij voor u een ideale oplossing. Optima Service zal uw boodschappen en het transport ervan bezorgen.
koken
Als u na de terugkomst van het werk alleen maar over de rust droomt, zonder verplichting om voor het gezin te koken dan dient u alleen een seintje geven. De bij ons werkende huishoudelijke hulp is begiftigd met talrijke talenten, waaronder een mogelijkheid van het bereiden van heerlijke gerechten
Wasserij
Soms is het moeilijk om zo goot aantal knoppen en symbolen te begrijpen. Het wassen stelt ons eindeloze moeilijkheden zoals bv. het vergeten van dingen in de wasmachine, of een stapel vuile kleren in een wasmand. De huishoudelijke hulp van Optima Service verlicht deze taken. U dient alleen deze handelingen op haar/zijn listje plaatsen dat jullie samen tijdens de eerste paar ontmoetingen gaan opstellen.

Meer tijd voor jezelf. Dat is wat wij willen en precies wat Optima service o voor haar klanten kan bezorgen. Denk niet over het schoonmaken. Laat dat door ons doen.
Jij beslist hoe vaak wij jouw huis zullen bezoeken. U bepaalt de frequentie van onze bezoeken. Wij bieden onze diensten af en toe (van tijd tot tijd) een paar keer per maand of meerdere keren per week.

Hoe werkt

dit?

Om van de diensten van Optima service te gebruiken, dient u alvast een individueel identificatienummer bij Sodexo krijgen.  Om het te krijgen dient u een gratis inschrijving op de website doen. U moet alleen op de link Inschrijving Sodexo

Als u het Sodexonummer hebt, dan kunt u een klant van Optima service worden door het inschrijven via de link “klant worden” of u kunt hier klikken.

Via het Sodexonummer kunt u, slechts vanaf het inschrijvingsmoment, een dienstcheques titres-services bestellen. Om de dienstcheques te kopen dient u de aanwijzingen op de website volgen. U kunt ze onder de  „Bestelling”  op de Sodexowebsite vinden.

Mocht u problemen met de inschrijving hebben, neem dan contact met onze adviseurs op via 02 219 92 22.